Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsLin-Manuel Miranda slavi 'Tik, Tik… Bum!' Zadivljujući novi video!

Lin-Manuel Miranda slavi ‘Tik, Tik… Bum!’ Zadivljujući novi video!


Lin-Manuel Miranda. On je proslavio objavljivanje filma fokusirajući se na talente u nastajanju.

Tvorac “Hamiltona” je prošle sedmice predstavio muzički spot za “Louder Than Words”, baladu koja se pojavljuje u njegovom novom filmu “Tik, tik… Bum!” Pesmu ― koju su u filmu izveli Andrew Garfield, Joshua Henry i Vanessa Hudgens ― ponovo su zamislili učenici javnih srednjih škola scenskih umjetnosti u Los Angelesu, Baltimoreu, Chicagu, Dalasu i New Yorku.

Škole koje učestvuju uključuju Baltimore School for the Arts, Booker T. Washington High School for the Performing & Visual Arts u Dallasu, Chicago School for the Arts i Los Angeles County High School for Arts (LACHSA). Tada iz Njujorka! Uključeno je i Pozorište mladih.

„Počela sam u svom školskom programu izvođačkih umjetnosti“, rekla je Miranda u izjavi za HuffPost. „Ovi programi su od vitalnog značaja, ne samo za industriju zabave, već i za našu kulturu. Za nas je važno da slavimo sljedeću generaciju glumaca, pjevača i izvođača.”

U nastavku pogledajte video za “Louder Than Words”.

“Tik, tik… Bum!” počeo striming. Film, koji je prvobitno bio pušten u kina 12. novembra, sada je dostupan na Netflixu. Film je adaptacija poluautobiografskog “rock monologa” kompozitora “Rent” Jonathana Larsona iz 1991. Garfield prikazuje Larsona kao…Source: https://gt-ride.com/lin-manuel-miranda-celebrates-tick-tick-boom-a-stunning-new-video/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments