Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsKyle Rittenhouse optužuje predsjednika za klevetu i grdi Bajdena na Fox News-u

Kyle Rittenhouse optužuje predsjednika za klevetu i grdi Bajdena na Fox News-u


Oslobođeni naoružani napadač Kyle Rittenhouse prekorio je Joea Bidena tokom intervjua Tuckera Carlsona koji je emitiran u ponedjeljak na Fox News-u, rekavši da predsjednik mora “razumjeti činjenice”.

Rittenhouse, koji je u petak proglašen nevinim za smrtonosnu pucnjavu na policijskom protestu zbog brutalnosti prošle godine u Kenoshi, Wisconsin, također je optužio predsjednika da ga kleveta jer ga je povezao s nadmoćnošću bijele rase – iako Rittenhouse je fotografisanU januaru je pio sa članovima Proud Boysa u baru u Wisconsinu i treperio znak “bijele snage”.

Rečeno mu je i da podržava pokret Black Lives Matter – iako je ubio dvojicu muškaraca i ranio trećeg. Protest protiv ranjavanja crnih očeva od strane policajaca Kenosha 23. avgusta 2020.

Rittenhouse je tvrdio da je bio tamo da brani poslove u Kenoshi tokom noći nemira, ali su mu vlasnici preduzeća rekli na suđenju da ga nikada nisu pozvali.

Optužen je i njegov prvi pravni tim, u kojem je bio i on. Lin Vud, zbog lošeg vođenja njegovog slučaja, tvrdeći da je ostavljen u zatvoru iako su mu podigli novac za kauciju i da su me “stavili u intervjue za medije, što nikada nisam smio raditi”.

Rittenhouse se požalio na „87 dana nisam bio sa svojom porodicom Zaštita sebe i… iskorišćeno za cilj.”Source: https://gt-ride.com/kyle-rittenhouse-accuses-the-president-of-defamation-and-scolds-biden-on-fox-news/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments