Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNewsKupujte naglo snižene cijene za Galaxy telefone, satove, televizore i drugo tokom...

Kupujte naglo snižene cijene za Galaxy telefone, satove, televizore i drugo tokom Samsungove rasprodaje Crnog petka


— Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Kupovine koje obavite putem naših linkova mogu nam donijeti proviziju.

Jedan od najboljih dijelova Crnog petka 2021. je široka lepeza popusta na najbolje ocijenjene tehnologije velikih brendova. Samsung je među najvećima u grupi, a brend nudi ozbiljne uštede na svojim televizorima, kućnim aparatima, telefonima, laptopima i još mnogo toga u sklopu svoje rane rasprodaje Crnog petka. Ne samo to, već možete i uštedjeti još više kada trgujete odabranim uređajima.

Bavite se prazničnom kupovinom uz ponude i stručne savjete koji se dostavljaju direktno na vaš telefon. Prijavite se za upozorenja putem tekstualnih poruka od tima za traženje ponuda na Reviewed.

U iščekivanju problema sa snabdijevanjem i manjkom radne snage, Samsung se pridružuje drugim glavnim igračima u otkrivanju artikala na rasprodaji na početku—uključujući Walmart, Amazon i Best Buy. To znači da uštedite na svemu, od novog Samsung Galaxy Z Flip3 pametnog telefona do brendiranih mašina za pranje sudova od nerđajućeg čelika.

Crni petak: Da li se Crni petak isplati? Evo kako uštedjeti, kada kupovati za ponude i možda osvojiti PS5

Više: Zvezdane rane ponude Amazonovog crnog petka koje možete postići upravo sada na LEGO, Kindle i još mnogo toga

Ažuriranje u 14:13 EST: Budući da su Crni petak, Cyber ​​ponedjeljak i praznična sezona pred nama, pratimo sve najbolje ponude za Crni petak 2021. koje se pojavljuju na Samsungovoj početnoj stranici. Ažurirat ćemo ovu objavu uživo do Cyber ​​ponedjeljka i primijetit ćemo sve veće promjene cijena ili dostupnosti, te ćemo…Source: https://philippinenewsdaily.com/shop-steep-price-cuts-on-the-galaxy-phones-watches-tvs-and-more-during-samsungs-black-friday-sale/

https://philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments