Kerry Kelly Novich je odgojila jedna od najpoznatijih zvijezda holivudske zlatne ere – ali je insistirala da je njeno djetinjstvo bilo “obično”.

Džin Keli, voljeni pesnik i plesač koji je glumio u filmovima kao što su “Singin’ in the Rain”, “On the Town”, “Anchors Aweigh” i “American in Paris”, preminuo je 1996. godine u 83. godini. Njegova uspješna holivudska karijera trajala je pola vijeka i pojavio se u 45 filmova. Danas je cijenjen kao inovator u filmskom plesu.

Kerry Novich nije krenula stopama svog oca, ali je za sebe napravila karijeru koja slavi njegovu ljubav prema porodici. Kao dete, adolescent i odrasla psihoanalitičarka, sa više od 55 godina iskustva, takođe piše. Njen suprug i ona nedavno su sarađivali na stvaranju “Emocionalnog mišića”: Jaki roditelji i jaka djeca. Rekla je da je ciljano na “roditelje i bake i djedove, kao i na nastavnike”.

Fox News je intervjuisao Kerryja Novicha o njegovom djetinjstvu sa zvijezdom i o ranim godinama mornarice. Govorio je i o tome kako je Holivud uticao na njega.

DEAN MARTIN NIJE PRISUSTVOVAO JFK-JEVOJ INAUGURACIJI IZ OVOG RAZLOGA, DOC OTKRIVA: ‘Bilo je prilično izvanredno’

Fox News Kako ste shvatili da je vaš otac bio jedinstven od svih ostalih očeva kada ste bili dijete?
Kerry Kelly Novick Pa, jedna stvar u vezi odrastanja na Beverly Hillsu je da su skoro svačiji otac ili majka bili u šou biznisu. Dakle, nije bilo tako drugačije.

Mislim da je to više bila spoznaja da su za ostatak svijeta svi…