Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsKaubojska tradicija Dana zahvalnosti: Ezekiel Eliot skače u čajnik Vojske spasa

Kaubojska tradicija Dana zahvalnosti: Ezekiel Eliot skače u čajnik Vojske spasa


FRISCO, Teksas – Prvobitna misao Daka Prescotta u slavlju nakon tačdauna bila je da se odupre.

Netom nakon što ga je u četvrtoj četvrtini te utakmice svladao kvoterbek Dallas Cowboysa, krenuo je cik-cak do onoga što bi se pretvorilo u jurišni touchdown od šest jardi. U utakmici za Dan zahvalnosti 2018. protiv Washingtona, Cowboysi su sada imali vodstvo. Prescott je proslavio svojim prepoznatljivim poljupcem Washingtonu, odom njegovoj preminuloj majci. On je takođe podelio slavljeničke zagrljaje tokom utakmice sa svojim ofanzivnim linijama.

Zatim je Ezekiel Elliott trčao nazad do krajnje zone, podigavši ​​Prescotta u naručje prije nego što je odmah bacio – donirao? — njega u crveni čajnik Vojske spasa.

„U trenutku kada me je podigao, pomislio sam: ‘Bolje da se ne opirem ili bih mogao nešto povrijediti’,” rekao je Prescott. “Zeke je osoba i igrač na kojem sam veoma zahvalan.”

ZAHVALASvaki NFL tim ima jednu stvar na kojoj može biti zahvalan

INSPIRACIJA:Kauboji odaju počast preminulom treneru snage

Nestašluke su obilježile Elliottovo treću proslavu tačdauna s crvenim čajnikom, godišnju prazničnu kampanju prikupljanja Armije spasa koja je pokrenuta 1891. Početni početak kampanje Crvenog čajnika će Kauboji prenositi na nacionalnom nivou u četvrtak. Uključuje čajnike u svakoj zoni, kao i izvođača country muzike Luke Combsa koji nastupa na poluvremenu.

Ovogodišnje učešće u crvenom kotlu ostaje u zraku nakon što su Prescott i Elliott 2018. kažnjeni zbog onoga što je liga ocijenila nesportskim ponašanjem. Međutim,…Source: Kaubojska tradicija Dana zahvalnosti: Ezekiel Eliot skače u čajnik Vojske spasa

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments