Nakon četvrtog dodavanja Anthonyja Browna, Daniel Carlson je šutirao dodatni gol od 29 jardi kako bi održao pogon u životu. Las Vegas Raidersi su savladali Dallas Cowboyse rezultatom 36-33.

Carlson je postigao svoj peti gol iz igre nakon što je Brown kažnjen zbog ometanja treće i 18 Zaya Jonesa. Brown je primio sve četiri kazne za ometanje nakon neispunjenja treće strane.

Svojom prvom pobjedom na Dan zahvalnosti od 1968. godine, Raidersi (6-4) prekinuli su niz poraza od tri utakmice. Imali su svoj četvrti nastup na Dan zahvalnosti od 1968. Cowboysi su pretrpjeli dva prethodna poraza.

Sa 1:52 do kraja, Carlson je doveo Las Vegas u vodstvo 33-30 postigavši ​​56 metara, što je bio rekordan napor. Greg Zuerlein je nadoknadio razliku sa 45 metara, samo 19 sekundi nakon prvog TD Dalasa.

KLIKNITE OVDJE DA VIDITE VIŠE SPORTSKIH IZVEŠTAJA NA FOXNEWS.COM

Tony Pollard se oporavio od 100 jardi za Dallas u trećoj četvrtini, ali ga je zaustavilo 15 minuta za početak produžetka. Tri-i-out je bio prvi potez Cowboysa, počevši od njihovih 7. Raidersi su tada osvojili treću pobjedu AFC Westa protiv vodećih NFC East Cowboysa (7-4).

Brown je gledao u Jonesa dok je Derek Carr izveo bacanje sa 43 jarde Las Vegasa. Dallas je dobio jedanaesterac i bio ih je 24. Pobjednički udarac je postignut nakon što je Dallas dobio dva penala zbog pretrčavanja linije prije nego što je pucao.

Svaki tim je imao sezonske maksimume u jardi i penalima. Dallas je imao 14-za-166, dok je Las Vegas imao 14 i…