Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsKacey Musgraves! Pink Hair! Pogledajte ga!

Kacey Musgraves! Pink Hair! Pogledajte ga!


Kacey MusgravesNikada se ne plaši isprobavanja novih lepotica, ona je bila pionir u svom polju. Da se slaže sa ljubičastim šeširom od perja, šta kažete na blistavo sjenilo za oči? Provjeri. Disco brows? Provjeri. Ovo je najšokantnija transformacija koju je Pink Hair ikada napravio.

Masgrejvs je 23. novembra podelila prelep selfi na kojem se vidi njen cvet trešnje. Ovaj selfi je bio pod naslovom “Ne daj da oduvam” i ima meke, ali podebljane ivice. Šminka na njoj je romantična, s nježno iscrtanim očima i ružičastim svjetlucavim usnama.

Iako je novi izgled tako lijep, nismo sigurni da bi ga imala. Kosa je zapravo napravljena za V Magazin. Giovanni Delgado iz New Yorka kreirao je ružičastu jedinicu i ostavio malo tamne kose pri korijenu kako bi Musgravesova smeđa kosa ostala zdrava.

Instagram sadržaj

Pogledajte Instagram

Ružičasta kosa se vraća svakih nekoliko sezona, i to je prekrasna boja koju volimo. To je jedna od rijetkih boja koje mogu istovremeno biti i sofisticirane i nježne. Ova boja je takođe odličan izbor ako se crvena čini pomalo ekstremno.

Želja za eksperimentiranjem s različitim bojama je velika kako se približavamo kraju godine. Evo 33 ideje koje će učiniti da vaša ružičasta kosa zapahne ove praznične sezone. Bakarna ruža, Barbie roza — za svakoga ima ponešto. Budući da želite da vaša kosa ostane sjajna i zdrava, evo najboljih šampona i regeneratora koji farbaju kosu. Imamo i savjete za očuvanje boje u koje se kunemo.


Saznajte više o Kacey Muskgraves

  • Kacey Musgraves…Source: https://www.hairremovalz.com/kacey-musgraves-pink-hair-take-a-look-at-it/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments