Trener New York Giantsa Joe Judge bio je nezadovoljan napadom nakon poraza u ponedjeljak navečer od Tampa Bay Buccaneersa i stavio je odgovornost na svoj trenerski štab.

Giantsi su uspjeli postići 10 poena u samo 24 posjeda i samo 215 jardi u napadu. Giantsi su uspjeli postići 15 prvih poraza.

KLIKNITE OVDJE DA POGLEDATE VIŠE SPORTSKIH IZVEŠTAJA NA FOXNEWS.COM

Daniel Jones je završio 23-za 38 sa 167 jardi dodavanja, jednim touchdown pasom i dva ubačaja. Saquon Barkley, nakon oporavka od povrede, trčao je 25 jardi u šest trčanja. Kadarius Toney, početnik u širokom hvataču, predvodio je tim sa sedam prijema na 40 jardi. Kenny Golladay, cijenjeni slobodni igrač, pogodio je samo dvije mete u meču. Tim je također trčao lopticu 13 puta.

„Moramo da uradimo bolji posao u postizanju poena – znam da to zvuči prilično očigledno i suštinski, ali o tome ću biti veoma iskren. Od suštinske je važnosti da budemo bolji u stavljanju naših igrača u najbolju moguću poziciju da naprave dobre igre. Imamo previše dobrih igrača i moramo ih staviti u bolju poziciju da kapitalizuju, to je to”, rekao je Judge novinarima nakon utakmice.

TOM BRADY SUSPENDOVAO 2 TDS; BUCCANEERS POBEDIO DŽIVOVE 30-10

Saquon Barkley broj 26 iz New York Giantsa gleda na zagrijavanje prije utakmice protiv Tampa Bay Buccaneersa na stadionu Raymond James 22. novembra 2021. u Tampi, Florida.

“Moramo biti sigurni da kao tim razumijemo šta treba da uradimo da bismo pobijedili u ovoj utakmici. Takođe moramo dati igračima priliku da budu kreativni. Dakle, u vezi bilo kojeg govora tijela ili bilo čega na kraju igre, ja ću se pobrinuti za ispravke koje moramo napraviti…