Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsIzabrani potporučnik guvernera Virdžinije poistovjećuje status vakcine s ispitivanjem nečijeg DNK

Izabrani potporučnik guvernera Virdžinije poistovjećuje status vakcine s ispitivanjem nečijeg DNK


Poručnik guvernera Virdžinije Winsome Sears Kada su ga u nedjelju pitali o njenom statusu COVID-19, odbila je to otkriti. Međutim, ovaj put su upozorili da će to dovesti do toga da ona poželi da testira svoj DNK.

Sirs, koji će služiti uz republikanskog guvernera Glenna Youngkina nakon što je ranije ovog mjeseca postala prva žena i prva obojena žena izabrana za potguvernera Virdžinije, nazvao je takvo pitanje “klizavim terenom”.

“Onog trenutka kada počnem da vam govorim o svom statusu vakcine, mi ćemo se spustiti na dno planine pokušavajući da shvatimo kako smo tamo stigli, jer sada ćete želeti da znate šta je u mom DNK”, republikanac rekla je Dana Bash na CNN-u za “Stanje Unije”.

Sirs, koja je bila državni delegat u Virdžiniji, ranije je odbila da otkrije svoj status vakcinacije kada je intervjuisala CNN, insistirajući da je to privatna stvar. Ona je informativnu mrežu nazvala “liberalnim hakerskim novinarima” na TwitteruIako je ona snažan zagovornik vakcine, treba i druge potaknuti da je nabave.

“Ako ne budemo oprezni, počet ćemo tražiti druge stvari, jer smo već utvrdili da je to svačija stvar”, rekla je ona za CNN prošlog mjeseca.

Youngkin je izjavio da je vakcinisan protiv COVID-19, te je ohrabrivao druge da učine isto. Međutim, rekao je da se protivi obaveznim vakcinama.

Broj slučajeva COVID-19 u većem dijelu SAD-a je u porastu u posljednjih nekoliko sedmica nakon skoro dvomjesečnog pada od ljetnog naleta. Virdžinija je jedna od pogođenih država. U Virdžiniji je do petka bilo 953.460 smrtnih slučajeva povezanih s COVID-19. državnog ministarstva zdravlja.

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Post izabrani potporučnik guvernera Virdžinije upoređuje status vakcine sa ispitivanjem nečijeg DNK prvi put se pojavio na Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/virginias-lt-gov-elect-likens-vaccine-status-to-inquiring-about-ones-dna/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments