Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsIz prodavnice Louis Vuittona u Chicagu, 14 muškaraca opljačkalo je 120.000 dolara...

Iz prodavnice Louis Vuittona u Chicagu, 14 muškaraca opljačkalo je 120.000 dolara robe Louis Vuittona


Policija je saopštila da je grupa od više od deset muškaraca upala u radnju Louis Vuitton u predgrađu Čikaga North Loop i ukrala robu od približno 120.000 dolara.

Na snimku se vidi kako osumnjičeni nose maske i dukseve dok grabe torbe i čiste police u radnji. U pljački je ukradena roba u vrijednosti od oko 120.000 dolara.

Prema policiji Oak Brook, incident se dogodio u Oakbrook Centru, Oak Brook, Illinois u srijedu, oko 15:30 sati.

Sa robom sakrivenom u rukama i torbama, 14 lopova je pobjeglo u tri odvojena automobila. Policija je u petak pronašla jedno od tri korišćena vozila: Dodge Charger koji je ukraden u oktobru iz Čikaga.

Nema izvještaja o povrijeđenim, a na snimku se ne vidi oružje.

“Rulja ljudi”:Kalifornijski Nordstrom opljačkan od strane desetina oluja u posljednjoj seriji pljački vrhunskih trgovina

Ovo je najbolje ocijenjeno otkriće u Americi.Federalne vlasti identificiraju ‘jednog od najtraženijih američkih bjegunaca’ 52 godine kasnije

Policija Oak Brooka je u saopštenju navela da “još razvijamo tragove za identifikaciju prestupnika koji su umešani” u njihov incident.

Pljačka u Čikagu dogodila se neposredno prije nego što je više od 80 ljudi opljačkalo Nordstrom u Walnut Creeku u Kaliforniji u subotu navečer. Navodno je jedan zaposlenik bio poprskan biberom, a dvojica su šakama i nogama.

Iste noći pogođene su prodavnice uključujući Louis Vuitton, Burberry, Bloomingdales, Hermes i Fendi u San Francisku. Video snimak prikazuje San Francisco Louis…Source: https://philippinenewsdaily.com/from-a-chicago-louis-vuitton-store-14-men-rob-120000-of-louis-vuitton-merchandise/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments