Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsIndia Walton poražen od gradonačelnika Buffala Byron Browna

India Walton poražen od gradonačelnika Buffala Byron Browna


Buffalo, gradonačelnik New Yorka Byron Brown je u pravu poraženi demokratski kandidat za gradonačelnika Indija Walton. Uspješno ju je slikao i kao početniku i kao opasnog radikala.
Associated Press

Greater Buffalo Byron BrownNa pozadini neobično napisane kampanje protiv demokratskog kandidata, osvojio je peti mandat. India WaltonPrema zvaničnim rezultatima u petak navečer, rezultat je bio 0.

Do večeri na dan izbora 2. novembra, Brownova pobjeda je bila očigledna, budući da je broj upisanih listića znatno nadmašio glasove za Walton Browna koji je pobijedio na izborima za skoro 20 posto.

Zakon države New York zabranio je izbornom odboru okruga Erie da otvori glasačke listiće prije 15. novembra, posljednjeg datuma kada su glasački listići američkog vojnog osoblja i stanovnika Buffalonaca stigli u inostranstvo.

Kao i većina posmatrača, Braun je dugo pretpostavljao da je lavovski deo upisanih glasačkih listića za njega, i proglasio je pobedu noć nakon što je lično glasanje završilo.

“Ljudi grada Buffala borili su se srcem i dušom za izuzetan napredak koji smo postigli u proteklih 16 godina i protiv onih koji pozivaju na loše osmišljene politike koje bi preokrenule naš napredak”, rekao je pristalicama u izbornoj noći.

Walton je pobijedio u utrci u petak navečer.

“Ovo…Source: India Walton poražen od gradonačelnika Buffala Byron Browna

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments