Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsIman Shumpert okrunjena šampionom 'Plesa sa zvijezdama' u zapanjujućem finalu uznemirena: 'Underdogs...

Iman Shumpert okrunjena šampionom ‘Plesa sa zvijezdama’ u zapanjujućem finalu uznemirena: ‘Underdogs uzvrate’


  • Deset nedelja intenzivne konkurencije kulminiralo je zvaničnom ceremonijom krunisanja pobednika “Plesa sa zvezdama”.
  • Iman Shumpert i Jojo Siwa bili su među takmičarima za finale 30. sezone u ponedjeljak. Amanda Kloots je također bila tamo.
  • Shumpert i plesna partnerica Daniella Karagach proglašeni su za pobjednike trofeja Mirrorball.

U zadivljujućem finalu “Plesa sa zvijezdama”, NBA košarkaška zvijezda Iman Shumpert krunisana je titulom prvaka u rijaliti plesnom takmičenju.

Shumpert, koji je osvojio NBA prvenstvo sa Cleveland Cavaliersima, tokom emisije u ponedjeljak navečer je sebe nazvao autsajderom u takmičenju. No, baler od 6 stopa i 5 pobijedio je ekipu iskusnih slavnih plesača u divljem finalu koje je uključivalo jako omiljenog JoJoa Siwa, plesača i fitnes instruktora Amandu Kloots i Peloton profesionalca (i nekada profesionalnog plesača) Codyja Rigsbyja.

Voditeljka Tyra Banks zadržala je neizvjesnost nakon posljednjih trenutaka emisije, odgađajući objavljivanje pobjednika između finalista Siwe, 18, i Shumperta, 31, dok se ne završe tituli programa. Tada je čak i Banks bila šokirana dok je čitala sa kartice u ruci, vičući: „O moj Bože!“ Tada je najavljen Shumpert.

Posle 10 nedelja napornog takmičenja, košarkaška zvezda je bila naizgled neverovatna pobednica. Dok su konfete padale na takmičare, bujni profesionalci i drugi takmičari su se okupili na plesnom podiju podižući Shumperta na ramena zajedno sa Daniellom Karagach, njegovom profesionalcem.

Kao sudija Len Goodman…Source: https://philippinenewsdaily.com/iman-shumpert-crowned-dancing-with-the-stars-champ-in-stunning-finals-upset-underdogs-bite-back/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments