Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews'Hawkeye': Marvelov stalni 'tata' dobija svoj Disney+ šou superheroja (i novog partnera!)

‘Hawkeye’: Marvelov stalni ‘tata’ dobija svoj Disney+ šou superheroja (i novog partnera!)


Tokom protekle decenije, obožavatelji Marvela bili su svjedoci Osvetničkog strijelca Clinta Bartona (aka Hawkeye) kako se bori protiv kosmičkih osvajača u New Yorku, putuje kroz vrijeme i prostor, pa čak i baca s Tanosom. Ono što nisu vidjeli je superheroj Jeremyja Rennera koji pere zube ili prisustvuje nastupu na Brodveju sa svojom djecom.

„Kada je u javnosti, u kostimu je sa Osvetnicima i bori se sa vanzemaljcima“, kaže Renner. Ali nova Disney+ serija “Hawkeye” (prve dvije epizode se emituju u srijedu, a zatim jednom sedmično) sustiže naslov dobročinitelj dok odlazi na lagani odmor u New York City, umanjuje svoju slavnu ličnost i suočava se s lošim momcima na nivou ulice. – sve je to dio Klintovog putovanja kao i ogromne, galaktičke stvari u Marvelovom filmskom univerzumu. “Uvijek je bio vrlo ljudski i tako pristupačan na taj način, ali sada ga moramo vidjeti kako petlja okolo sa strpljenjem i tolerancijom.”

Dobro je imati partnera za trčanje. Serija od šest epizoda pronalazi Klinta na Menhetnu sa svojom decom kako bi gledao “Rogers: The Musical” (velika emisija: “We Could Do This All Day”), bezobrazni brodvejski spektakl zasnovan na herojskim podvizima Osvetnika.

Clint čita o novostima one noći kada bi trebali otputovati. maskirana figura na slobodi koja nosi kostim ubice Ronina, plašt koji je Clint nosio probijajući krvavi put kroz kriminalno podzemlje nakon što je Thanos izbrisao svoju porodicu (i polovinu stanovništva) iz postojanja pet godina (vidi: „Osvetnici:. ..Source: https://philippinenewsdaily.com/hawkeye-marvels-resident-dad-gets-his-own-disney-superhero-show-and-a-new-partner/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments