Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsHari Poter: 20 godina kasnije: Kako je originalna glumačka postava bila sledeća

Hari Poter: 20 godina kasnije: Kako je originalna glumačka postava bila sledeća


Hari Poter: 20 godina kasnije: Kako je originalna glumačka postava bila sledeća

Alex Taylor
Zabavni reporter

Objavljeno
Posljednje ažurirano: prije 2 sata

Dijeljenje

izvor slike, Getty Images
Naslov:

Rupert Grint, Rupert Grint i Daniel Radcliffe bili su zvijezde ove filmske franšize

Uzmite svoje šešire za sortiranje, originalna glumačka postava Harryja Pottera ponovo će se okupiti na ekranu kako bi proslavila 20. godišnjicu Harryja Pottera i kamena filozofa.

Prema HBO Maxu, specijal pod nazivom Povratak u Hogvorts biće emitovan 1. januara.

Rupert Grint, Emma Watson i Daniel Radcliffe su zvijezde ove franšize. Na okupljanju će im se pridružiti njihovi kolege iz glumačke ekipe u diskusiji o filmovima.

Njihove živote kao djece promijenile su njihove uloge u čarobnjacima, Harry Potter (Radcliffe), Ron Weasley (Hermione Granger) i Ron Weasley (Radcliffe). Verzija na velikom ekranu izuzetno uspješne serije fantazijskih knjiga za djecu JK Rowling postigla je ogroman uspjeh. Ovaj poseban događaj neće predstavljati autora.

Ova najava je objavljena prije tačno dvadeset godina, na 20. godišnjicu izlaska originalnog filma. Deathly Hallows Part 2 izašao je u bioskope 16. novembra 2011. godine.

Dok čekate prijemno pismo iz Hogvortsa, prošle su dvije decenije otkako su mlade zvijezde prvi put izašle na scenu. Evo šta su oni i ostala glumačka ekipa smislili.

1. Harry Potter – Daniel Radcliffe

Radcliffe se prvi put pojavio na ekranu kao protagonista Harija Pottera sa naočalama sa 12 godina.

Ubrzo je postao sinonim za ulogu “dječaka koji je živio”, a ubrzo je postao ključna figura franšize koja vrti novac.

Radcliffe je ismijao njegovu situaciju predstavljajući sebe kao neugodnu, hormonalnu tinejdžersku superzvijezdu u emisiji Ricky Gervais Extras 2006. Kasnije je preuzeo hrabre uloge i na ekranu i na sceni.

Ovo uključuje i glavnu ulogu u Equus West End produkciji Petera Shaffera iz 2007. godine. Morao je da radi neke scene bez odeće i da glumi seks sa konjem.

“To je izuzetna uloga za mladu glumicu. Richard E Grant, kolega britanski glumac i glumac, rekao je da preuzima ogroman rizik sa 17-godišnjakom.

Radcliffe je glumio u filmovima Kill Your Darlings i The Woman in Black nakon filma Potter iz 2011.

Godine 2015. pridružio se ansamblu Shanea Carrutha za The Modern Ocean. Pridružili su mu se i Anne Hathaway i Keanu Reeves.

Od Harryja Pottera, glumac je uglavnom izbjegavao reflektore A-liste i preuzeo uloge u filmovima poput Guns Akimbo, Victor Frankenstein i trilera Guns Akimbo.

2. Emma Watson – Hermiona Granger

Emma Watson, najmlađa članica trija, imala je samo 11 godina kada je Hermiona Granger prvi put glumila na ekranu kao Hermione Granger.

Imala je raznoliku karijeru, uključujući glavnu ulogu u Perks of Being a Wallflower (filmska adaptacija Male žene iz 2019.) i glumu Belle u rimejku Ljepotice i zvijeri iz 2017. godine.

Watson je, međutim, bio na naslovnicama osim glume.

2009. godine se deklarirala kao “vlasnik” i upisala studij engleske književnosti na Brown. Brown je koledž Ivy League u SAD-u.

Votson iz Interview Magazina rekla je da se preselila kako bi nadoknadila svoje izostanke iz škole.

Vanjske stranice nisu pod kontrolom BBC-ja.Originalni tvit dostupan na Twitteru

Govoreći o studentskom životu kao globalne zvijezde za The Sunday Times, rekla je: „Prvog dana sam ušla u kantinu i svi su potpuno ućutali i okrenuli se da me pogledaju… Morala sam sebi reći: ‘U redu je, ti to možeš.'”

Nakon godinu dana snimanja Relikvije smrti, glumica je 2014. godine dobila diplomu.

Bila je strastvena aktivistica. Njena uloga UN-ovog ambasadora dobre volje dovela je do njenog imena među 100 najuticajnijih ljudi magazina Time u 2015.

  • Watson je optimističan u pogledu napretka Time’s Up

Intervju za britanski Vogue, 2019., govorila je u odbranu toga što je sama i protiv “priliva” podsvjesne poruke koja se stavlja na žene.

Ona je demantovala izveštaje prošle godine da planira da prestane sa glumom.

3. Rupert Grint- Ron Weasley

Grintov portret Rona, Rona Roguea, mnogima je bio omiljen. No, zvijezda je od tada uglavnom bježala od filma nakon završetka filma Potter.

Pojavljivanje 2011. u muzičkom spotu Ed Sheeran’s Lego House označilo je dramatičan ponovni ulazak u javni život. Slijedile su uloge u filmovima kao što su Into the White (2015) i Moonwalkers (2016) iz 2015.

Grint, Matthew Broderick i Nathan Lane također su dijelili istaknutu ulogu u brodvejskom filmu It’s Only A Play iz 2014. godine.

Natpis za sliku

Oglašavanje: Sadržaj trećih strana može uključivati ​​reklame

Ali osim povremenih malih uloga u serijama kao što su Snatch, ABC ubistva i Sluga, on se uglavnom fokusirao na ulaganje svoje ušteđevine u opsežan imovinski portfelj, koji se prema HELLO-u procjenjuje na 24 miliona funti! časopis.

Osim što je dospeo na naslovne strane, glumac je otkrio i da je sada otac objavljivanjem slike sa svojom tek rođenom ćerkom. Ovo je ujedno označilo i njegov debi na Instagramu.

Šalio se o sebi kao “Grinton Gram” i rekao da je samo 10 godina zakasnio da se pridruži stranici društvenih medija.

4. Tom Felton – Draco Malfoy

Felton je bio nasilnik iz Hogwartsa i nastavio je igrati zlog Dodgea Landona u Planeti majmuna 2011.

Njegov TV rad se povećao, s ulogama u Murder in the First, The Flash i Logan koji se pojavljuju na YouTube originalnoj seriji Origin.

Felton također posvećuje vrijeme muzici, još jednoj od njegovih umjetničkih strasti. Felton je bio predstavljen u spotu Jamesa Arthura Empty Space 2018. godine i od tada je objavio mnoge svoje pjesme, uključujući YoOHoO EP.

  • Golf događaj: Tom Felton iz Harryja Pottera pada od ruke

Ona nastavlja da voli svoju lončarsku prošlost i sa 34 godine.

Ovako izgleda povratak u školu? Napisao je sljedeći tvit:

5. Matthew Lewis – Neville Longbottom

Lewis je poznat po ulozi Nevillea Longbottoma (nespretan i nesuđeni lik) na televiziji, filmu, pozorištu i drugim ulogama.

Prije nego što se pojavio u BBC-jevim emisijama Happy Valley i Death in Paradise, igrao je ulogu u Me Before You (2016).

Međutim, Potter franšiza i dalje ima pozitivan utjecaj na Jonesov život. Nakon susreta na proslavi Harryja Pottera u Universal Studios Orlando u Orlandu 2017., Jones iSource: https://virtualtrener.com/harry-potter-20-years-later-how-the-original-cast-did-next/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments