Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsHalle Berry kaže da je 'mnogo bolja majka' sa partnerom Van Huntom

Halle Berry kaže da je ‘mnogo bolja majka’ sa partnerom Van Huntom


Hale Beri Nedavno je Van Hant sa oduševljenjem govorio o svom odnosu sa njom i njenom majkom, kao io pozitivnom uticaju koje je njihovo prijateljstvo imalo na njeno roditeljstvo.

U intervjuu za Women’s Health objavljenom u srijedu, dobitnica Oskara je rekla da se s Huntom osjeća “ispunjeno”, a zauzvrat je pomogla da poboljša njeno roditeljstvo.

„Osećam se srećno u svom životu romantično, kao majka, kao umetnica“, rekla je ona. „U ovim okolnostima sam mnogo bolja majka nego što bih bila da sam ostala u romantičnoj vezi koja mi nije služila i koja me nije učinila da se osjećam onako kako trebam da se osjećam kao žena.”

Glumica, koja je majka kćerke Nahle i sina Macea, rekla je na drugom mjestu u intervjuu da bi voljela da je ranije upoznala Hunta kako bi ga mogla “duže voljeti”.

Halle Berry (lijevo) i Van Hunt (desno) prisustvuju 27. godišnjoj ELLE-ovoj proslavi Žene u Hollywoodu, 19. oktobra 2021. u Los Angelesu.
Frazer Harrison preko Getty Images

Hant, koji je muzičar koji je osvojio Gremi, takođe je progovorio o pozitivnim promenama u svom životu.

Muzičar je za Entertainment Tonight u martu rekao da ga je druženje s Berryjem učinilo “potpuno drugom osobom i mogu to tako reći”.

“I mislim da je to poboljšalo svaki aspekt mog života,” rekao je. U septembru 2020. par je javno objavio svoju ljubav.

Berry i Hunt su nedavno okupili svoje talente kako bi sarađivali na soundtracku za Berryjev novi Netflix film, “Bruised”. Film označava Berryin rediteljski debi i ona također glumi u njemu.

Ona je za Entertainment Tonight u intervjuu objavljenom u utorak rekla da je Hunt napisao pjesmu za soundtrack pod nazivom “Automatic Woman”, koju izvodi HER

“Voleo sam raditi sa Vanom, mojom osobom,” rekao je Berry.

“Bruised” stiže na Netflix u srijedu.

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Objava Halle Berry kaže da je ‘mnogo bolja majka’ sa partnerom Van Huntom prvi put se pojavila na Breaking News.Source: https://gt-ride.com/halle-berry-says-shes-a-much-better-mother-with-partner-van-hunt/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments