U svakoj kulturi postoji ritual i istorija. Upravo oni posebni trenuci koji se događaju svake godine čine da se osjećamo živima.

To Detroit LionsDan zahvalnosti je jedna američka sportska tradicija. Lavovi se bore da ostanu u doigravanju u novembru. Međutim, oni su ti koji su pomogli da Dan zahvalnosti postane praznik fudbala mnogo prije toga. KaubojiMogli bi ih natjerati u kasnopopodnevne prozore ili bi napravili veliki televizijski spektakl na Dan zahvalnosti. Oni su zasluženo počašćeni ovog srećnog dana.

Ovaj Dan zahvalnosti također može biti blagoslov za vas, jer može osigurati nešto novca za kupovinu prazničnih poklona. FOX Bet Super 6! To je tako lako! NFL Thanksgiving Challenge dostupan je oko medvjeda/lavovaMogli biste imati pravo da osvojite džekpot od 100.000 dolara Terryja Bradshawa.

Lako je i uvijek besplatno igrati. Preuzmite aplikaciju FOX BetSuper 6 na svoj pametni telefon ili tabletMožete napraviti svoje odabire za meč u četvrtak i uključiti se kasnije da vidite da li je bilo ispravno.

Ovo je vaših šest pitanja za Dan zahvalnosti. Svaki ima izbor.

Koji će QB zajedno imati najviše touchdowna?
0, 1, 2, 3, 4 ili 5 plus

To je veliko pitanje. Justin FieldsMedvjedi su ga u utorak uveče naveli kao sumnjivog sa frakturom rebra. To bi značilo Andy DaltonMatt Nagy se vratio na poziciju beka. Prva početna četvrtina Lavova, Jared GoffMeđutim, i dalje je pod sumnjom zbog povrede u kosi. Ali, Dan Campbell, glavni trener Detroita, predložio je da…