Dr. Anthony Fauci rekao je vakcinisanim Amerikancima ovog vikenda da mogu slobodno da proslave Dan zahvalnosti sa svojim porodicama, ali je direktor NIAID-a upozorio one koji ostanu nevakcinisani „da ste u situaciji da ste podložniji zarazi“ – gura dr. Marty Makary kaže da je “dobro za marketing”.

Makary je za Fox News Primetime objasnio da je prirodni imunitet 140 miliona Amerikanaca na korona virus jači od vakcinacije.

On je naveo da kupci žele strategiju laku za korištenje. “Dobro je za marketing, dobro je za pojednostavljivanje poruke.”

VLADINE AGENCIJE KAŽU AMERICANIMA: SMANJITE ZAHVALNOST. MASKIRAJTE SE OKO PORODICE, AKO SE VAKSIRATE

Makary kaže da dopunske injekcije za djecu i osobe s prirodnim imunitetom nisu podržane. Ovo bi trebalo da pruži olakšanje javnosti kako bi mogli da uživaju u prazničnoj sezoni sa svojim porodicama.

Rekao je: “Mislim da bi svi trebali uživati ​​u Danu zahvalnosti.” “Za one koji su pod visokim rizikom, za one koji su odrasli bez bilo kakvog imuniteta, oni su osjetljivi i moraju biti super oprezni. Za sve ostale, međutim, važno je da se osjećaju sigurni u svoj imunitet.

FAUCI VAG O PROMJENI DEFINICIJE ‘POTPUNO VAKCINISAN’: ‘MOGLI DA SE IZMIJENIMO’

Makary je preporučio da porodice s djecom ili drugi ugroženi članovi porodice održavaju ventilaciju pomoću ventilatora, otvorenih prozora i ventilatora. Takođe je predložio da budu dezorijentisani. Podsjetio je sve da je rizik od COVID-a po zdravlje…