Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsEverson Griffen iz Vikinga 'dobiva njegu koja mu je potrebna' nakon krize...

Everson Griffen iz Vikinga ‘dobiva njegu koja mu je potrebna’ nakon krize kod kuće


Minnesota Vikingsi su rekli da je Everson Griffen dobio njegu i da je napustio svoju kuću kasno poslijepodne, nakon što je Pro Bowler rano tog jutra pozvao policiju, tvrdeći da je neko u njegovoj rezidenciji i pokušava da ga ubije.

Vikinzi su objavili saopštenje u kojem se navodi da je Everson Griffen obaviješten od strane agencija za provođenje zakona i da je dobio odgovarajuću njegu. Vikinzi su obavijestili policijsku upravu Orono, urede šerifa okruga Carver i urede šerifa okruga Hennepin. Brzo su reagovali i pokazali svoju posvećenost da se situacija reši mirnim putem. “Naš fokus je na Eversonovoj sigurnosti i zdravlju, te obezbjeđivanju adekvatnih resursa za njegovu porodicu.”

Odjeljenje za javnu sigurnost Minnetriste saopštilo je da je primilo poziv hitne pomoći od Griffena u 3 sata ujutro, rekavši da je osoba u njegovoj kući i da mu je potrebna pomoć policije. Griffin je prenio dispečeru hitne pomoći da je pucao iz oružja i da niko u kući nije povrijeđen.

Griffen je podijelio fotografiju na Instagramu koja je kasnije obrisana. Rekao je da Grifen živi u njegovoj kući i da je neko “pokušavao da ga ubije”. Svoj pištolj je opisao dodajući da je registrovan na njega i da je sve metke kupio u gradu.

Vikinzi su u srijedu rekli da su poslali stručnjake za mentalno zdravlje iz tima u Griffenov dom i da su radili s policijom.Source: https://philippinenewsdaily.com/vikings-everson-griffen-getting-the-care-he-needs-after-crisis-at-home/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments