Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsDržava Ohajo napreduje na 3. mjesto. Dok država Ohajo skače na br.

Država Ohajo napreduje na 3. mjesto. Dok država Ohajo skače na br.


Većina ključnih takmičenja u koledž fudbalu na listi 12. sedmice nije ispunila svoje račune. Međutim, rezultati ankete USA TODAY AFCA Coaches pružili su uvid u novu anketu USA TODAY Sports AFCA.

Džordžija i Alabama ostaju prva dva mjesta, a za njih je postavljena utakmica SEC prvenstva. Buldozi su i dalje najbolji izbor. Zapadnu diviziju je osvojio Crimson Tide, uprkos teškom izazovu Arkanzasa.

Država Ohajo se penje na br. Nakon prolaska tada-br. 8 Michigan State i Spartans padaju na 13. mjesto. Cincinnati se penje na 4. uprkos porazu SMU, što je vjerovatno najkompletniji učinak Bearcatsa od njihove oktobarske pobjede na Notre Dameu.

Penju se na br. Oni su samo osam bodova iznad br. 6 u Michigenu. Ako pobede Ohajo State, Wolverinesi će biti među prvih pet.

TOP 25Anketa USA TODAY Sports AFCA Coaches

12. NEDELJA: ANALIZACincinnati ima odličan vikend; Penn State pronalazi QB

VISOKI I NISKIU fakultetskom fudbalu, sedmica 12: Pobjednici i gubitnici

Tri Big 12 tima čine ostatak Top 10. Ne. Uoči godišnjeg Bedlam Showdowna, 7 Oklahoma State vodi grupu sa br. 9 Oklahoma. Baylor se popeo na br. Baylor se vratio na broj 10 i mogao bi igrati za titulu prvaka konferencije. Prvi igrač Big 12 je među triom. 8 Mississippi, koji ne može osvojiti SEC, ali je dobro pozicioniran za veliku pozivnicu ako prođe Mississippi State u nečemu što bi trebalo biti zabavno Egg Bowl okršaju u četvrtak navečer.

Utah je napredovao za šest mjesta u anketi i postao broj 19. Ducksi su pali za šest mjesta na broj 19 nakon ubjedljive pobjede protiv Oregona. 11, ali bi Utesi mogli dobiti revanš porazom od glavnog rivala Oregon State. Wake Forest je najgori krivac, pao je za devet mjesta na 21. mjesto nakon poraza od Clemsona.

Arkanzas je zamijenjen brojem 25 Kentuckyja.

Izvor: USAToday.com

Post Ohajo State raste na broj 3. Dok Ohio State skače na br. pojavio se prvi na News Daily.Source: https://philippinenewsdaily.com/ohio-state-rises-to-no-3-while-ohio-state-jumps-to-no/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments