NOVOFox News se sada može čuti!

Rekao sam da će u martu biti mnogo grižnje savjesti kupaca kada bi glasači vidjeli šta Joe Biden i demokrate smjeraju s potpunom kontrolom Washingtona. Ovo je bilo preterivanje.

Nedavna istraživanja USA Today, Univerziteta Suffolk i drugih izvora pokazala su da 46% ispitanika misli da je Bajden obavio lošiji posao u uredu nego što su očekivali. Ovo uključuje 16% birača koji su glasali za Bajdena. U anketi koju su objavili ABC News, Washington Post i drugi, republikanci su imali 10 bodova prednosti u generičkom glasanju u Kongresu, što je bila najveća razlika ikada zabilježena u njenoj 40-godišnjoj istoriji.

Evo šta bi zaista trebalo uplašiti demokrate koji se bore da zadrže kontrolu nad većinom u američkom Senatu: u državama koje će odlučivati ​​o većini (Arizona, Florida, Georgia, Sjeverna Karolina, New Hampshire, Nevada, Pennsylvania i Wisconsin), republikanci drže 23 -POENA VODE u generičkom glasačkom listiću. Ovi brojevi su u skladu sa anketama koje smo sproveli u Nacionalnom republikanskom senatorskom komitetu (NRSC) koje pokazuju da glasači širom odbora odbacuju dnevni red demokrata.

CUNAMI, BIRAČ, POČINJE DA SE DEMOKRATE

Nije teško objasniti zašto se Bajden i demokrate politički nerviraju. Pogrešno su shvatili izbore 2020.

Bajden i demokrate smatrali su da imaju mandat da iz temelja promijene Ameriku. Oni se zalažu za masovnu ekspanziju socijalne države; masivno povećanje federalne potrošnje, poreza i duga; radikalna društvena agenda; savezno preuzimanje izbora; amnestija i otvorene granice; i slaba vanjska politika koja nas sramoti na svjetskoj sceni.

Video

Rezultati: rekordna inflacija koja uzrokuje vrtoglavi rast cijena svakodnevnih roba, rekordna ilegalna imigracija, rekordni dug i 13 mrtvih Amerikanaca u Afganistanu.

Pobjeda Glenna Youngkina u Virdžiniji – zajedno sa velikim pobjedama republikanaca na glasanju u New Jerseyu, Pennsylvaniji, New Yorku i Teksasu – trebala je biti poziv na buđenje za demokrate.

Amerikanci moraju biti svjesni da demokrati imaju aktivan i smišljen plan da ugroze našu naciju.

Vidjeli smo, u postizbornoj anketi u Virginiji koju su proveli NRSC i Republikansko udruženje guvernera (RGA), da birači snažno vjeruju da zemlja ide pogrešnim putem. Glasači znaju da velika vladina agenda demokrata i rekordna federalna potrošnja uzrokuju inflaciju i otežavaju priuštiti osnovna dobra. Birači znaju da škole moraju podučavati čitanje, pisanje i aritmetiku. Oni ne bi trebali pokušavati natjerati naše studente na radikalne predmete poput kritičke teorije rase.

Umjesto toga, demokrate povećavaju svoje napore da donesu dnevni red koji birači u osnovi odbijaju. Oni udvostručuju svoje napore da donesu dnevni red koji birači u osnovi odbijaju.

KLIKNITE OVDJE DA DOBIJETE NAŠE MIŠLJENJE BILTEN

To je sjajna vijest za šanse republikanaca da ponovno osvoje Dom i Senat sljedeće godine. Ali ne možemo se osloniti samo na glupost demokrata (iako to pomaže).

Svaki dan, NRSC provodi vrijeme definirajući demokrate kao radikale. Dopiremo do latinoameričkih glasača, glasača iz predgrađa i glasača radničke klase širom zemlje – jer naš put do pobjede leži u širenju mape ne samo geografski nego i demografski.

Moćni igrač sedmice: poručnik Virginije, izabran za guvernera Winsome Sears Video

Postoji mnogo sjajnih kandidata širom nacije. Republički nacionalni komitet pomaže nam u pravnoj borbi za zaštitu zdravorazumskih mera izborne bezbednosti u nekoliko država. Uložili smo milione u izgradnju naše digitalne operacije prikupljanja sredstava i – vođeni energijom i podrškom građana – svakog mjeseca nadmašujemo naše kolege iz demokrata.

KLIKNITE OVDJE DA PREUZMETE APLIKACIJU FOX NEWS

Bilo bi to potpuno uništenje da su izbori održani danas. Ali nije. Za nešto više od godinu dana izbori će se održati. To znači da sada nije pravo vrijeme da počnete kočiti. Vrijeme je da držimo nogu na gasu. Za Amerikance je važno da shvate da demokrate aktivno i namjerno nastoje uništiti svoju zemlju.

Svaki dan ćemo paziti da se to ne dogodi do 2022.

KLIKNITE OVDJE ZA VIŠE INFORMACIJA OD SEN. ROCK SCOTT