Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsDan zahvalnosti 2021: Mnogi Starbucks, McDonald's, Dunkin' i Applebee su otvoreni, ali...

Dan zahvalnosti 2021: Mnogi Starbucks, McDonald’s, Dunkin’ i Applebee su otvoreni, ali Taco Bell zatvoren


Ako tražite popravak hrane za Dan zahvalnosti, vaše će mogućnosti biti ograničene.

Nacionalni lanci kao što su Starbucks, McDonald’s, Dunkin’ i Applebee’s otvorit će mnoge od svojih lokacija u četvrtak, ali druge, uključujući Chipotle, Taco Bell i Chick-fil-A, bit će zatvorene za praznike.

Radno vrijeme restorana varirat će više od proteklih godina jer se kompanije širom zemlje suočavaju s brojnim izazovima, od nedostatka radne snage do problema u lancu snabdijevanja, što je dovelo do toga da neki lanci ponovo zatvore blagovaonice i smanje radno vrijeme, prema istraživanju InMarketa, kompanije za obavještavanje potrošača.

Kako su ključni sastojci poput mesa, ulja i jaja porasli u cijeni, 75% restorana moralo je promijeniti jelovnike uključujući povećanje cijena, prema Nacionalnoj asocijaciji restorana.

►Ponijeti na Dan zahvalnosti?:Cracker Barrel, Denny’s i mnogi drugi restorani nude domaća jela.

►Crni petak 2021 radno vrijeme radnje:Walmart, Target, Best Buy i Costco otvaraju se u petak

Više restorana nudi specijalne obroke za poneti za Dan zahvalnosti, ali su rokovi za napredno naručivanje prošli. Online narudžbe su moguće za nekoliko, ali mogu biti ograničene mogućnosti.

Neki restorani možda uopće neće raditi četvrtkom. Uvijek provjerite prije izlaska.Source: https://philippinenewsdaily.com/thanksgiving-2021-many-starbucks-mcdonalds-dunkin-and-applebees-open-but-taco-bell-closed/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments