Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsDan zahvalnosti 2021: Martha Stewart pravi 30 pita; Kamion s poklonima...

Dan zahvalnosti 2021: Martha Stewart pravi 30 pita; Kamion s poklonima Rock, Dolly Parton show Dean


Martha Stewart zna da Dan zahvalnosti nije sprint, to je maraton – a njen projekat pečenja maratona trajao je gotovo cijeli dan.

U objavi na Instagramu, lifestyle mogul je napisala da joj je za pravljenje trideset pita trebalo dvadeset sati. Deset smeđeg putera od oraha oraha, deset torti od badema i brusnice i deset pita od bundeve sa pet začina u prahu u paštetu Brisee kora.

Uz više fotografija pita, nastavila je: „Svako na imanju je imao priliku izabrati jednu od tri pite koje sam napravila ove godine. Nadam se da će uživati ​​u svom izboru.” Jedan od njih je sačuvan za mene kao ručak za Dan zahvalnosti. Sada prelazimo na nadjeve.

Više:Zašto ‘pretjerati’ na vašoj večeri za Dan zahvalnosti nije velika stvar

Ovo nije najljepsa slika:Martha Stewart: Operacija za popravku rupture Ahilove tetive

Više zvijezda je pokazalo svoja jela za Dan zahvalnosti 2021. i podijelilo na čemu su zahvalne. Ovako su slavne ličnosti proslavile svoj dan zahvalnosti.

Bidens

Predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden su isti kao mi – uključili su se u Macy’s Paradu za Dan zahvalnosti u četvrtak ujutro, kao milioni gledalaca. Ali za razliku od nas ostalih, Bajdeni su pozvali Ala Rokera tokom NBC prenosa uživo.

“O moj Bože, vidi ko zove”, rekao je voditelj emisije “Danas” i pokazao predsjednikovo lice na telefonu.

“Moja poruka (građanima) je nakon dvije godine da ste se vratili, Amerika se vratila”, rekao je Bajden tokom poziva. “Ne postoji ništa što nismo u mogućnosti da…Source: https://philippinenewsdaily.com/thanksgiving-2021-martha-stewart-makes-30-pies-the-rock-gift-truck-dolly-parton-show-dean/

https://philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments