Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsCrni petak: rješavanje problema, praktični proizvodi

Crni petak: rješavanje problema, praktični proizvodi


Primamljivo je tretirati Crni petak kao vrijeme za divljanje, „uštedu novca“ na stvarima koje vam zapravo nisu potrebne i koje ćete rijetko koristiti (ali ste dobili dobru pogodbu!). Crni petak možete tretirati više kao dan za kreativnost. uštedite novac na stvarima koje su vam zaista potrebne i koje ćete stalno koristiti ― praktične kupovine kao što su kuhinjski aparati, osnovne stvari za sobe za goste i omiljene stvari za ličnu negu. Zaokružili smo nekoliko najboljih praktičnih artikala koji su trenutno na rasprodaji, a dodavat ćemo ih još kako se Crni petak uklopi u Cyber ​​ponedjeljak. Pogledaj ih.

HuffPost bi mogao primiti dio bilo koje kupovine putem linkova sa ove stranice. Svaka stavka se bira nezavisno. Cijena i dostupnost se mogu promijeniti bez prethodne najave.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6500 punjiva četkica za zube (40% popusta)
Amazon
Nabavite ga od Amazona za 89,95 dolara (prvobitno 149,99 dolara) u kupovini za Dan zahvalnosti. Dodatne zamjenske glave četkice za zube mogu se kupiti i na rasprodaji).
KitchenAid Professional 5 litara samostojeći mikser (49% popusta)
Target
Nabavite ga od Target-a za 219,99 USD (prvobitno 429,99 USD).
Set od 14 satenskih čaršava od egipatskog pamuka u broju od 1000 niti, 77% popusta
Wayfair
Nabavite ga od Wayfaira za $34,84+.
Neke Lumineux netoksične trakice za izbjeljivanje zuba (40% popusta)
Amazon
Nabavite 14 traka za 14,24 USD (prvobitno 22,99 USD) ili 42 trake za 29,99 USD (prvobitno 49,99 USD) na rasprodaji za Dan zahvalnosti.
DHC Beauty Cleansing Oil (25% popusta) – omiljeni azijski kozmetički proizvodSource: https://gt-ride.com/black-friday-problem-solving-practical-products/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments