Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsČlan porodice dao je neočekivanu primjedbu o mojoj težini za Dan zahvalnosti....

Član porodice dao je neočekivanu primjedbu o mojoj težini za Dan zahvalnosti. Evo šta sam uradio.


PeopleImages preko Getty Images

Poješću svoju drugu činiju pire krompira što je pre moguće da niko ne primeti.Dok sam jeo svoj namaz za večeru za Dan zahvalnosti, razmišljao sam o tome dok sam pijuckao krompir. Kalorije se ne računaju na praznike, zar ne? Kako god. Sutra ću jače vježbati.

1998. je bila godina. Dva i četvrt mjeseca nakon porođaja, bila sam 35 funti teža od težine prije trudnoće. Međutim, osjećala sam se kao kod kuće u slatkim farmerkama i džemperu nego ikada prije.

I dalje sam se osjećao kao da ljudi gledaju u moje tanjire. Susan! Činilo mi se paranoja pa sam to ignorisao.

Dok smo jeli, razgovor se ubrzo pretvorio u dijetu i gubitak težine, omiljenu temu moje porodice. Postoji li dijeta koju svi slijede? Šta radi? Ko se ugojio? Anna Wintour je rekla Oprah da izgubi 20 funti – možda bi neko trebao reći i Suzan istu stvar, Zamislite da moja porodica razgovara jedni s drugima.

Nakon što sam osjetio neku kritiku, progovorio sam i podijelio svoja razmišljanja. „Pokušavala sam da se vratim na svoju težinu pre trudnoće“, odgovorila sam. Član porodice se okrenuo prema meni i rekao nešto što mi još uvijek gori u mozgu, 23 godine kasnije:

“U kom trenutku prestajete kriviti svoju težinu u trudnoći i preuzimate odgovornost gubitka kilograma kao žena?”

Bio sam…Source: https://gt-ride.com/an-unexpected-remark-was-made-by-a-family-member-about-my-thanksgiving-weight-heres-what-i-did/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments