Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsCiarino dijete krade šou u Bijeloj kući kako bi promoviralo vakcine za...

Ciarino dijete krade šou u Bijeloj kući kako bi promoviralo vakcine za djecu


Ciara je izašla na podijum u Bijeloj kući kako bi promovirala vakcine protiv COVID-19 za djecu – ali njen jednogodišnji sin Win urnebesno je imao druge planove.

Pevačica “Level Up” posetila je u sredu Belu kuću sa svoje troje dece radi razgovora o vakcinama i održala improvizovanu sesiju sa novinarima, glavni dopisnik CBS News-a iz Bele kuće tweeted.

Brifing: Moguće neznatno prekinuo je njen najmlađi, koji je bio zauzet puzeći oko nogu njegove mame dok je ona balansirala svoje odgovore na novinarska pitanja s budnim okom na Win.

U posjeti su bila i druga Ciarina djeca: sin Future, 7, kojeg dijeli sa reperom Futureom; i kćer Sienna, 4, kojoj se sviđa Win koju dijeli sa suprugom Russell Wilsonom, NFL zvijezdom.

Ciara je na svojoj konferenciji za novinare spomenula da je Future dva dana prije primila vakcinu protiv COVID-19. “Mislim da je krajnji cilj okončati ovu stvar”, rekla je.

Pjevačica je rekla da je posjetila nakon što se tim prve dame Jill Biden obratio i zamolio je da pomogne u podsticanju vakcinacije za djecu od 5 do 11 godina. Centri za kontrolu i prevenciju bolesti odobrili su Pfizer-BioNTech vakcinu protiv COVID-19. Ova starosna grupa je bila ranije ovog mjeseca .

Ciara je zahvalila prvoj dami što je pozvala svoju porodicu u Bijelu kuću. Instagram objava u četvrtak.

“Bila mi je velika čast pridružiti vam se da razgovaramo o vakcinaciji naše omladine”, napisala je. “Hajde da zajedno okončamo ovu pandemiju.”

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Objava Ciarino dijete krade šou u Bijeloj kući kako bi promovirala vakcine za djecu prvi put se pojavila na Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/ciaras-toddler-steals-the-show-at-white-house-to-promote-vaccines-for-kids/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments