Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsBrooke Shields je napravila 'Zamak za Božić' kako bi ponudila 'osvježavajući' pogled...

Brooke Shields je napravila ‘Zamak za Božić’ kako bi ponudila ‘osvježavajući’ pogled na ljubav


Brooke Shields je omiljena ove praznične sezone.

Svi cijene dobru staromodnu prazničnu rom-com, ali Shieldsov najnoviji film nudi preokret klasičnog tropa. Netflixov “Zamak za Božić” (streaming u petak) prati izmišljenu američku autoricu bestselera, Sophie Brown (Shields), koja putuje u Škotsku kako bi pobjegla od kulture otkazivanja i svog neurednog razvoda. Međutim, ona je skeptična kada joj vlasnik dvorca (Cary Elwes) pokuša pomoći da pronađe inspiraciju.

To je dirljiva priča o neprijateljima ljubavnicima o samootkrivanju, početku iznova i pronalaženju ljubavi – ali ne radi se o ženi koju neko treba da spasi.

Shields (56) kaže: “Toliko me je privuklo koliko je ova dama bila jaka.” “Ona je sjajna mama, ima punu karijeru, a ipak se pita: ‘Šta sad?’ “Šta će se sljedeće dogoditi?” “

Shields je zamoljena da igra ulogu iz vlastitih razloga. Kao i njen lik, ona se može poistovjetiti s dugom i uspješnom karijerom – zahvaljujući ranim hitovima kao što su “Pretty Baby” iz 1978. i “Endless Love” iz 1981., te kasnijim projektima uključujući TV “Jane the Virgin” i “The Middle” – dok je žudjela ispunjavajući posao u ovoj fazi njenog života. Zato je bila spremna da se uhvati u koštac sa modernom rom-komom.

Ova perspektiva je osvježavajuća jer je tako stvarna. Shields kaže da poznaje mnoge žene starije od četrdeset godina koje su razvedene, zaljubljene ili se odluče prvi put udati.

“Slavim ko sam sada.”Brooke Shields kaže da voli svoje obline, ali ne…Source: https://philippinenewsdaily.com/brooke-shields-made-a-castle-for-christmas-to-offer-a-refreshing-take-on-love/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments