Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsBrajan Laundri, verenik Gabby Petito, preminuo je od samonanošenja prostrelne rane u...

Brajan Laundri, verenik Gabby Petito, preminuo je od samonanošenja prostrelne rane u glavu, kaže advokat


Brian Laundrie, predmet masovne potrage za provođenje zakona nakon što je njegova vjerenica Gabrielle “Gabby” Petito pronađena mrtva u kampu u Wyomingu u septembru, umrla od samoubistva, rekao je advokat njegove porodice u izjavi u utorak.

Steven Bertolino je izjavio da je Laundrie ubijen prostrijelnom ranom u glavu.

„Kris i Roberta još uvek žale zbog gubitka sina i nadaju se da će ova otkrića doneti zatvaranje obe porodice“, rekao je on.

Petitovu smrt zbog davljenja bavila se isključivo Laundrie (23 godine). Ova priča je bila viralna i privukla je pažnju širom sveta. Par je krenuo na putovanje širom zemlje u svom kombiju. Laundrie se potom vratio na Floridu bez Laundrie i na kraju je odbio da sarađuje.

Pretraga Briana Laundriea je završena:Postoji li sljedeći korak u potrazi za odgovorima o ubistvu Gabby Petito?

Tada je Laundrie i sam nestao, što je izazvalo višenedeljnu potragu u močvarnim šumama južnog okruga Sarasota u kojoj je učestvovalo desetine pripadnika policije iz FBI-a i agencija širom Floride.

Vlasti su pronašle skeletne ostatke Laundrieja 20. oktobra u ekološkom parku Myakkahatchee Creek, gdje je njegova porodica prijavila nestanak. Vlasti su saopštile da je sa posmrtnim ostacima pronađena i sveska i druge lične stvari.

Policijska uprava North Port objavila je izjavu medicinskog istražitelja Floride u kojoj se potvrđuje da su ostaci identificirani pomoću zubnih kartona, a ne…Source: https://philippinenewsdaily.com/brian-laundrie-gabby-petitos-fiance-died-from-self-inflicted-gunshot-wound-to-head-attorney-says/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments