Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNewsBiden će se podvrgnuti "rutinskom godišnjem pregledu" u Walter Reedu u petak...

Biden će se podvrgnuti “rutinskom godišnjem pregledu” u Walter Reedu u petak ujutro


VAŠINGTON – Predsjednik Joe Biden stigao je u petak ujutro u Medicinski centar Walter Reed na, kako je Bijela kuća nazvala njegov “rutinski godišnji pregled”.

Putovanje u početku nije bilo na predsjednikovom rasporedu, ali je kasnije najavljeno. Jen Psaki iz Bijele kuće rekla je da će detalji biti otkriveni kasnije. Bajden je napustio Bijelu kuću nešto prije 8:30 EST i stigao u bolnicu Bethesda, Md. u 8:51 EST.

Bijela kuća je u više navrata navela da će Bajden (sada 79) biti podvrgnut fizičkom pregledu 2021. i da će rezultati biti objavljeni.

Bajdenova kampanja objavila je Bidenov medicinski sažetak iz decembra 2019. uoči predsjedničkih predsjedničkih izbora Demokratske stranke 2020. Tada je Bajdenov doktor rekao da je Bajden “zdrav, snažan muškarac od 77 godina” sposoban za predsjednika.

U izvještaju na tri stranice navodi se da su Bajdenov najznačajniji medicinski događaj bile aneurizme mozga koje je imao 1988. godine, ali da nije imao recidiva.

Tokom predsedničke kampanje, bivši predsednik Donald Tramp redovno je dovodio u pitanje Bajdenovu kognitivnu sposobnost i sposobnost da bude predsednik – napadi koje su republikanci nastavili tokom Bajdenovog predsedništva.

Iako to nije bila uspješna strategija kampanje, ova anketa Politico/Morning Consult-a pokazala je da Amerikanci postaju sve skeptičniji prema Bidenovom ukupnom zdravlju. Anketa je pokazala da 40% vjeruje da je Biden dobrog zdravlja, dok je 50% reklo suprotno. Istraživanja sprovedena prošlog oktobra pokazala su da 19% glasača misli da je Bajden zdrav.

Predstavnički dom američkog Kongresa razmatra Bajdenov plan socijalne potrošnje od 1,75 milijardi dolara. Jedini drugi Bajdenov događaj u petak bit će godišnje predsjedničko pomilovanje Turske za Dan zahvalnosti u 15.15 EST.

Joey Garrison je na Twitteru @joeygarrrison

Izvor: USAToday.com

Objava Bajdena koji će se podvrgnuti ‘rutinskom godišnjem fizičkom liječenju’ kod Waltera Reeda u petak ujutro prvi put se pojavila u News Dailyju.Source: https://philippinenewsdaily.com/biden-to-undergo-routine-annual-physical-at-walter-reed-friday-morning/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments