Joe Mixon je trčao 123 jarde i postigao dva tačdauna. Cincinnati Bengalsi su pobijedili Las Vegas Raiders rezultatom 32-13.

Nakon pozdrava, Bengalsi (6-4) su se vratili u trku AFC Sjever pobjedom u svakoj od dvije utakmice. Raidersi (5-5) su pretrpjeli treći poraz od tada kada su vodili AFC West.

KLIKNITE OVDJE DA POGLEDATE VIŠE INFORMACIJA NA FOXNEWS.COM SPORTSKE PRAKSE

Joe Burrow je bio 20 od 29 za 148 jardi i bacio jedan touchdown za Cincinnati, dok je kandidat za ofanzivnog novajlija godine Ja’Marr Chase izvukao tri dodavanja, uključujući jedan TD. Chase ima osam tačdauna, vodeći sve početnike.

Evan McPherson, kiker Bengalsa, postao je trinaesti igrač koji je postigao tri gola iz igre sa preko 50 jardi u jednoj utakmici. McPherson je bio posljednji igrač koji je postigao četiri gola iz igre.

U međuvremenu, Cincinnatijeva odbrana je ograničila Raiderse na 278 jardi, drugi put kada su Bengalsi držali protivnika na manje od 300 jardi u utakmici. Ovo je Las Vegasu treći najmanji zbroj ove sezone.

Derek Carr, kvoterbek Raidersa, završio je 19-27 za 215 jardi sa jednim dodirom i jednim presjecanjem. Tesni kraj Darren Waller je uhvatio sedam dodavanja za 116 jardi, dok je jedini ulov njegovog rezervnog Fostera Moreaua bio tačdaun od 19 jardi.

Las Vegas nije uspio ostvariti konverziju u prvih šest pokušaja trećeg pada — niz od 14 uzastopnih u dvije utakmice od prošlonedeljnog poraza od Kanzas Sitija — sve dok Carr nije pogodio Huntera Renfrowa za 8 jardi na treći i-2 sa dvije minute do kraja igra.

Kako se ispostavilo, Carr se prekasno obratio. Presreli su ga u Carrove naredne dvije igre i petljao u njegovoj drugoj. Bengalci su tada pobijedili.

Od njihovog rastanka, Raidersi su bili bolji sa 96-23%.

Stvari su počele dobro za Raiderse nakon što je Yannick Ngakoue poklonio napad kada je njegovo petljanje sa džakom u prvoj vožnji Bengalsa završilo u rukama Dallina Leavitta, koji je vratio loptu 32 jarde na liniju od 9 jardi Cincinnati.

Međutim, Raidersi, koji su bili 26. po konverzijama crvene zone u tačdaune kada su ušli u 11. sedmicu, uspjeli su samo 1 jardu svoje početne vožnje i rešili se na gol iz igre.

Bengalsi su zaostajali 6-3 i iskoristili dva penala odbrane Raidersa za 72 jarde u samo 12 igranja. Mixon je postigao tačdaun od 11 jardi.

McPhersonovi golovi iz igre sa 53 i 51 jardu bili su neuspješni. U četvrtoj četvrtini, McPherson je pronašao end zonu. Carr je zatim pronašao Moreaua, koji je postigao pogodak od 19 jardi i vratio Las Vegas za 16-13.

KLIKNITE OVDJE ZA APLIKACIJU FOX NEWS

Nakon što je Chaseov touchdown postigao rezultat od 22-13, Carra je presreo Eli Apple, a dvije igre kasnije Mixon je dodao znak uzvika trčanjem od 20 jardi do krajnje zone koja je stavila igru ​​van domašaja.

Sljedeći

Pittsburgh će ove nedjelje ugostiti Cincinnati

Las Vegas, Dallas, Dan zahvalnosti.