Kvoterbek Brownsa Baker Mayfield završio je 15 od 29 dodavanja za 176 jardi uz jedan touchdown i dva ubačaja u pobjedi Klivlenda od 13-10 nad Detroit Lajonima.

Tokom utakmice u nedelju popodne, Mejfild je čuo zvižduke domaće publike, ali bivša zvezda Oklahome Soonersa nije dozvolila da mu nekolicina odabranih navijača smeta.

KLIKNITE OVDJE DA VIDITE VIŠE SPORTSKIH IZVEŠTAJA NA FOXNEWS.COM

Mejfild je u ponedeljak rekao da su to verovatno isti navijači koji neće prestati da pokušavaju da igraju dok mi igramo napad.

Nakon utakmice, Mayfield nije ostao na terenu da slavi sa saigračima. Umesto toga, otišao je u svlačionicu i preskočio konferenciju za štampu posle utakmice.

SUPRUGA BAKER MAYFIELDA, Emily, DELIJE POSLE KRITIKE SMEĐIH IGRAČA. BRZO BRIŠE.

Kvoterbek Cleveland Brownsa Baker Mayfield baca tokom prvog poluvremena fudbalske utakmice NFL-a protiv Arizona Cardinalsa, u nedjelju, 17. oktobra 2021., u Clevelandu.

Mayfield je rekao: “Bio sam frustriran između ostalog.” “Nikada nisam izbjegavao pitanja, niti se skrivao od njih. Radi se o istini.

Mayfield je također prepoznao da nije bio najbolji u nedjelju, iako su Brownsi uspjeli doći do pobjede. Klivlend je u velikoj meri zavisio od Nicka Chubba kao njihove zvezde koja je trčala nazad, sa 22 karija i 130 jardi terena.

Mejfild je izjavio: „Bio bih prvi koji bi rekao da sam igrao kao seronja.” Ne radi se o odgovornosti, i nije važno dugujem li vam nešto od ovoga. To je ono što dugujem svojim saigračima. Razgovarali su i sa mnom o tome.

KLIKNITE OVDJE ZA APLIKACIJU FOX NEWS

Kvoterbek Cleveland Brownsa Baker Mayfield odlazi u svlačionicu nakon što su Brownsi savladali Detroit Lajonse sa 13-10 u fudbalskoj utakmici NFL-a, u nedjelju, 21. novembra 2021., u Klivlendu.

Mayfield je zadobio niz povreda tokom 2021. Zadobio je poderanu labrumu na ramenu koji nije zabadao, a bavi se i povredama stopala i koljena. Uprkos povredama, glavni trener Brownsa Kevin Stefanski će nastaviti da bude starter tima sve dok je dovoljno zdrav da igra.

Stefanski je izjavio: “Ako je spreman da ide,”

Pre nego što odu u nedelju dana zbogom, Brownsi (4-5) će se suočiti sa Baltimore Ravens Sunday Night Football-om.