Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsAndrew Garfield dijeli snažne misli o tuzi u čast svoje pokojne majke

Andrew Garfield dijeli snažne misli o tuzi u čast svoje pokojne majke


Andrew Garfield zarađuje pohvale i nagrade za “Tik, Tik… Bum!” ali njegov nastup u filmskom mjuziklu nosi i duboko lični značaj.

U emotivnom nastupu u emisiji “The Late Show With Stephen Colbert” u ponedjeljak, glumac je objasnio kako mu je igranje kompozitora “Rent” Jonathana Larsona u filmu pomoglo da prevlada tugu koju je doživio nakon što je izgubio svoju majku, Lynn, od raka pankreasa 2019. godine.

„Usput, volim da pričam o njoj, pa ako plačem, to je samo lepa stvar“, objasnio je Garfild. “Ovo je sva neizražena ljubav, tuga koja će ostati s nama dok ne prođemo jer nikad nemamo dovoljno vremena jedno s drugim, bez obzira da li neko živi do 60, 15 ili 99.

„Tako da se nadam da će ova tuga ostati sa mnom jer je to sva neizražena ljubav koju nisam stigao da joj kažem“, dodao je. “I govorio sam joj svaki dan. Svakog dana smo svi dijelili naše priče s njom. Bila je najbolja od nas.”

Režija: Lin-Manuel Miranda, “Tik, tik… Bum!” prati Larsona tokom njegovih napornih umjetničkih dana u New Yorku prije nego što je napisao “Rent”. Približavajući se svom 30. rođendanu bez velikih pozorišnih zasluga za njegovo ime, kompozitor se nalazi na ličnom i profesionalnom raskršću.

Pogledajte razgovor Andrewa Garfielda sa Stephenom Colbertom ispod.Source: Andrew Garfield dijeli snažne misli o tuzi u čast svoje pokojne majke

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments