Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsAmazon: Ostvarite do 44% popusta na Shark robotske usisivače i prečistače zraka

Amazon: Ostvarite do 44% popusta na Shark robotske usisivače i prečistače zraka


Amazon
Desno nalijevo: Shark’s EZ robot usisivač, Rocket žični štap usisivač HE601 pročišćivač zraka.

Nema ništa slično osjećaju svježe očišćenog poda. Još je veće zadovoljstvo što to ne morate učiniti. Shark-ovi robotski usisivači s samočistećim i samopražnjenim usisivačima Možete uštedjeti do pola popusta na ove i druge proizvode na Amazonovoj ranoj rasprodaji Crnog petka do subote, 4. decembra.

Shark, njegova najnovija tehnologija čišćenja se toplo preporučuje. Izvještaji potrošača Robot usisivači mogu očistiti vaše podove na mnogim površinama samo jednim dodirom. Bilo koji od njihovih automatskih robotskih usisivača bio bi sjajan poklon za pojedince s ograničenjima u kretanju, zauzetim rasporedom, alergijama ili onima koji jednostavno ne vole tradicionalne usisivače.

Nastavite u nastavku da pregledate liste Sharkovih visokoučinkovitih krpa, usisivača i pročišćivača zraka kako biste pronašli svoj najnoviji dodatak u domaćinstvu i učinili čišćenje manje napornim.

HuffPost bi mogao primiti dio bilo koje kupovine putem veza koje se nalaze na ovoj stranici. HuffPost Shopping tim odabire svaku stavku nezavisno. Cijena i dostupnost su podložni promjenama.

1
Shark EZ vakuum robot sa samopraznećim bazama (23% popusta)
Amazon
Samopražnjeni robot usisivač bez vrećice hvata i uklanja prljavštinu, mrvice i alergene sa svih vrsta podova. Intuitivno, usisivač se vraća na svoju stanicu za punjenje. Može pohraniti do 30 dana otpada i mora biti prazan. Robot usisivač možete povezati s Wi-Fi mrežom kako biste zakazali vrijeme čišćenja, mapirali svoju sobu i druge zadatke sa svog pametnog telefona ili koristite Alexa i Google Assistant.

Nabavite ga od Amazona za 299,99 USD (prvobitno 389,99 USD).

2
Shark HE601 Pročišćivač zraka sa HEPA filterima (44% popusta)
Amazon
Ovaj ultra-tihi pročišćivač zraka Shark može filtrirati i pročistiti do 1200 kvadratnih stopa zraka. Takođe prikazuje ažuriranja u realnom vremenu na displeju, što vam omogućava da prilagodite i izvršite podešavanja. HEPA filter protiv alergena, koji hvata do 99,98% prašine, peruti kućnih ljubimaca i druge mirise u domaćinstvu, kombinacija je šest brzih mikroventilatora koji efikasno distribuiraju protok zraka.

Nabavite ga od Amazona za 249,99 USD (prvobitno 449,95 USD).

3
Shark AI Vacmop robotski usisivač i mop sa samočistećim četkom (37% popusta)
Amazon
Jedna pametna krpa koja se sama čisti može usisavati i brisati. Vacmop način rada inteligentno prepoznaje tepihe ili prostirke i sprječava njihovo pometanje. Koristi 100 višesmjernih četkica u minuti za uklanjanje nereda koji se teško čiste čak i na teško dostupnim područjima. Ultraclean način rada pruža do 30% veće usisavanje i uklanjanje prljavštine za tepihe i tvrde podove. Aplikacija SharkClean se može povezati tako da možete postaviti raspored čišćenja i planirati svoje sobe.

Nabavite ga od Amazona 299,99 USD (prvobitno 476,99 USD).

4
Shark Navigator Lift-Away uspravni usisavač (35% popusta)
Amazon
Ovaj usisivač sa više površina opremljen je HEPA filterom, koji efikasno zadržava prljavštinu i prašinu na svim površinama. Okretno upravljanje usisivača omogućava vam da uđete u uske prostore i ispod namještaja. Također koristi valjak za četku koji je otporan na omotavanje kose. Također možete koristiti alate za presvlake i pukotine koji su uključeni u vaš Navigator za preciznije i prilagođenije čišćenje.

Nabavite ga od Amazona za 149,99 USD (prvobitno 229,99 USD).

5
Shark AI robotski usisivač sa XL HEPA autopražnjenom bazom (31%)
Amazon
Najnoviji Shark-ov robotski usisivač koristi HEPA filtere za snažno usisavanje i hvatanje krhotina. Takođe ima višesmjerno pometanje, višesmjerno metenje, samočisteće četke koje ne hvataju dlačice niti se zapetljaju. Robotski usisivač bez vrećice je rješenje bez ruku za sve tipove podova, posebno za one s kućnim ljubimcima. AI funkcija laserske navigacije prepoznaje sobe i pronalazi objekte. Robot usisivač čisti red po red. Možete zakazati čišćenje u određenim prostorijama ili u cijeloj kući tako što ćete razgovarati s aplikacijom SharkClean ili pomoću glasovne aktivacije. Uz veliki kontejner za otpatke, ne morate brinuti o čišćenju baze za punjenje do 60 puta godišnje.

Nabavite ga od Amazona za 499,99 USD (prvobitno 649,99 USD).

6
Shark Vertex Pro bežični usisivač, Shark Vertex Pro sa IQ ekranom (30%)
Amazon
Lagani, bežični ručni usisivač je jednostavan za transport i skladištenje. IQ ekran omogućava VertexPro-u da prelazi između načina čišćenja i prikaza performansi. HEPA filter i zaptivač protiv alergena zadržavaju prašinu i prljavštinu sa podova i tepiha od tvrdog drveta. U međuvremenu, snaga fSource: https://gt-ride.com/amazon-get-up-to-44-off-on-shark-robot-vacuums-air-purifiers/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments