Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsAmazon nudi do 44% popusta na Instant Pot multivarke, friteze i još...

Amazon nudi do 44% popusta na Instant Pot multivarke, friteze i još mnogo toga


Amazon
It Instant Pot Instant Vortex friteza od 5,7 litara iz Amazona.

Ako “Šta da spremimo za večeru?” uvijek se pretvori u 30-minutnu diskusiju koja završava povišenim tonom i gaženjem, Instant PotAppliances je odgovor. Ove mašine mogu napraviti sve, od jogurta i pirinča do pržene piletine. Diskografija Taylor Swift. Sa jednim dugmetom možete praviti supe, grickalice i bilo koju drugu vrstu hrane.

Ako želite da uhvatite Instant Pot uređaj na niskom nivou, imate sreće — AmazonRasprodaja do 40% na Instant Pot basket friteze, ekspres lonce i konvekcijske pećnice Ali nemojte spavati na tome, rasprodaja se završava u subotu, 4. decembra Evo nekih od najvažnijih stvari: Instant Pot Pro CrispRasprodaja do 27. decembra.)

Kako bismo vašu konverziju konvencije učinili još lakšom, u nastavku smo zaokružili najveće Instant Pot ponude na Amazonu.

HuffPost može primiti postotak kupovina izvršenih putem linkova na ovoj stranici. HuffPost Shopping odabire svaki artikl nezavisno. Sve cijene i dostupnost mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Instant Pot Pro Crisp: električni ekspres lonac od 8 litara koji je 11-u-1 i uključuje fritezu, opciju s 14 programa, kao i 13-minutni program (32% popusta)

Amazon

Ne morate biti bukvalni kuhar za sporo kuhanje, kuhanje na pari i dinstanje (da ne spominjemo pečenje, pečenje, dehidriranje, sporo kuhanje, prženje na zraku i pravljenje pirinča). Instant Pot Pro Crisp dolazi sa 14 unaprijed postavljenih programa koji će vam pojednostaviti život i učiniti ga još ukusnijim.

Nabavite ga od Amazona za 169,95 USD (prvobitno 249,95 USD).

Instant Omni Plus: 18-litarska 10-u-jednom konvekcijska pećnica, friteza i toster.

Amazon

Instant Omni Plus olakšava pripremu pečenih pilića, mesa i drugih ukusnih jela. To je mješavina friteze, pećnice, tostera i dehidratora koja će vam pomoći da snimite sve recepte koje ste sačuvali, ali nikada niste probali.

Nabavite ga od Amazona za 139,95 USD (prvobitno 249,95 USD).

Instant Pot Pro: lonac pod pritiskom od 6 litara, 10 u jednom (39% popusta)

Amazon

Ako čekate cijelu godinu na sezonu supa, vjerovatno ćete čekati OG, Instant Pot Pro. To je klasičan uređaj prilagođen korisniku koji pravljenje pirinča čini umirujućim, uzbudljivim procesom, a ne stresom izazvanim vremenom nakon čega slijedi udaranje zagorjelih komadića s dna posude za umak.

Nabavite ga od Amazona za 79,95 USD (prvobitno 129,95 USD).

Instant Vortex Pro: friteza na zrak od 10 litara, brojler u pećnici i toster, sve u jednom (31%)

Amazon

Instant Vortex Pro je savršena mašina za pekare ili svakoga ko voli slatko. Ova mašina je odlična za pečenje i pečenje. Ova mašina može da kuva ukusnu piletinu.

Nabavite ga od Amazona za 109,95 USD (prvobitno 159,96 USD).

Instant Vortex – friteza 4 u 1, 5,7 litara četiri u 1 sa prilagodljivim opcijama pametnog kuhanja i ekranom osjetljivim na dodir (30% popusta)

Amazon

Svoj dom možete pretvoriti u ronilački bar dodavanjem domaćeg pomfrita, kolutića luka i kokosovih škampa. Instant Vortex dolazi sa fritezom u kanti koja će vam pomoći da napravite sve svoje omiljene grickalice u trenutku. Također možete zagrijati već pripremljenu hranu kao profesionalac.

Nabavite ga od Amazona za 69,95 USD (prvobitno 99,99 USD).

Instant Pot Duo Crisp – električni kuhač pod pritiskom od 8 litara i 11 u jednom s poklopcem. (40% popusta)

Amazon

Instant Pot Duo Crisp podiže kuhanje pod pritiskom. Ovaj poklopac izgleda kao sićušna knedla i može se koristiti za pravljenje supa i pirinča, kao i hrskave piletine ili tater tata.

Nabavite ga od Amazona za 119,95 USD (prvobitno 199,99 USD).

Instant Vortex: 6-quart, 4-u-1 košara za prženje zraka koja se može prilagoditi programima kuhanja (30%)

Amazon

Za one koji se nikad ne sjete da odmrznu piletinu (ili koji ogladni nečega u zamrzivaču), ovo je za vas. Instant Vortex-ov korpa za prženje od 6 litara zagreva smrznutu hranu za nekoliko sekundi, dajući vam hrskavo hrskavo i koristeći manje ulja nego tradicionalno kuvanje.

Nabavite ga od Amazona za 69,95 USD (prvobitno 99 USD).

Instant Omni Pro: 18-litarska, 14-u-jednom konvekcijska pećnica, friteza na zrak, konvekcijska peć, roštilj i električni štednjak. (33% popusta)

Amazon

Ako ste domaćica sa najvećom, vjerovatno vam je potreban Instant Omni Pro. Ova pećnica od 18 litara će vam olakšati kuhanje cijelih ćurki, ukusnih domaćih pica, kao i drugih velikih i ekstravagantnih jela. Baš na vrijeme da proslavimo Dan zahvalnosti.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments