Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsAmazon crni petak 2021: odlične ponude za usisivače i krpe

Amazon crni petak 2021: odlične ponude za usisivače i krpe


Bissell
Onaj koji radi oboje. Bissell Spinwave Hard Floor Expert I usisivači i krpe.

Vrijeme je. Vrijeme je da prestanete da se trudite oko svojih podova i pustite robota da upravlja time kao da ste u epizodi “The Jetsons”. Robotski usisivači u nastavku mogu učiniti sve što vam je potrebno od vašeg novog prijatelja usisivača, bilo da se kreće ispod namještaja, iscrtava put do čišćenja, bavi se određenim područjima ili čak prazni samo za vas. Povrh toga, u mješavini je i nekoliko dobro recenziranih robota za brisanje, a svi su u prodaji na Amazonu upravo Crni petak. Nemoj cekati.

HuffPost može primiti postotak kupovina izvršenih putem linkova na ovoj stranici. Svi artikli se biraju nezavisno. Cijena i dostupnost se mogu promijeniti bez prethodne najave.

Eufy’s BoostIQ RoboVac11S slim (40% popusta)
Amazon
Eufy BoostIQ11S je solidan izbor za one kojima je potreban pouzdan usisivač koji može obaviti posao bez ikakvih problema i koji ne troši vaš novčanik. Ovaj usisivač čisti tiho, prolazi ispod većine namještaja i može vam uštedjeti sate ručnog usisavanja. Možete koristiti daljinski upravljač da ga pošaljete bez napuštanja kauča.

recenzija:Od 2007. godine sam iRobot Roomba kupac. Nakon što mi je posljednja Roomba umrla ovog mjeseca, proveo sam dosta vremena istražujući prije nego što sam kupio novu. Eufy je bio moj izbor za cijenu, snagu, tišinu…Source: Amazon crni petak 2021: odlične ponude za usisivače i krpe

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments