Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsAmazon Black Friday Specials: Ažuriranja uživo

Amazon Black Friday Specials: Ažuriranja uživo


— Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Možda ćemo dobiti proviziju ako kupite preko jednog od naših linkova.

Dan zahvalnosti je još samo jedan dan, ali ponude za Amazon crni petak 2021. su već tu. Prošle sedmice, Amazon je najavio da će ugostiti 48-satnu rasprodaju s “više ponuda nego ikada prije” počevši od Dan zahvalnosti 25. novembra. Ali, kako kažu, rana ptica dobija crva, a neke ubitačne ponude – uključujući AirPod Pro po najnižoj cijeni ikada – već su dostupne.

Napomena urednika: 12:08: Kako bismo bili u toku s novim ponudama, stalno ažuriramo ovaj članak kako bismo uklonili artikle koji nisu na zalihama. —Megan McCarthy, Recenzirano.

U Reviewedu, naši stručnjaci za proizvode provode cijelu godinu testirajući najbolje od najboljih. U nastavku ćete pronaći ponude za Amazon Black Friday 2021 za neke od naših omiljenih brendova, uključujući Instant Pot, Nespresso, Shark, Apple, Samsung i još mnogo toga. Bilo da tražite savršene božićne poklone ili samo kupujete za sebe, dopustite nam da izvršimo istraživanje kako bismo vam pronašli najbolju cijenu.

Dobijte stručne savjete i ponude za prazničnu kupovinu dostavljenu direktno na vaš pametni telefon.Registrujte se za tekstualne poruke upozorenja tima za lov na dogovore na Pregledano.

Amazon nije jedini trgovac koji pratimo. Možete provjeriti još više stvari na svojoj listi za kupovinu za praznike i uštedjeti velike snižene cijene u svim maloprodajnim objektima, uključujući Best Buy i Walmartove rane ponude.

Amazon crni petak 2021Amazon crni petak 2021. rasprodaja…Source: https://philippinenewsdaily.com/amazon-black-friday-specials-live-updates/

https://philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments