Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsAmazon Black Friday rasprodaja: Samsung, AirPods & Kindle televizori i još mnogo...

Amazon Black Friday rasprodaja: Samsung, AirPods & Kindle televizori i još mnogo toga


— Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Recenzirani mogu napraviti proviziju za sve kupovine obavljene putem ovih linkova.

Još nismo sjeli za večeru za Dan zahvalnosti, ali ponude za Amazon crni petak 2021. su već tu. Amazon je prošle sedmice najavio da će ugostiti 48-satnu rasprodaju s “više ponuda nego ikada prije” počevši od Dan zahvalnosti 25. novembra.

Ako strpljenje nije vaša jača strana, imamo dobre vijesti: bilo da tražite savršene božićne poklone, novi fitness tracker koji će ostati na vrhu vaših koraka, ažurirani tablet sa satima trajanja baterije ili nekoliko nadogradnji kuhinje da biste pojačali svoje obroke u nedelji, šoping gigant već ima neke od najboljih ponuda ranog Crnog petka 2021. koje možete pronaći na mreži upravo sada, a mi ćemo ažurirati ovaj post cijeli dan kako bismo odražavali najnoviju prodaju.

Dobijte stručne savjete i ponude za prazničnu kupovinu dostavljenu direktno na vaš pametni telefon.Registrujte se za tekstualne poruke upozorenja tima za lov na dogovore na Pregledano.

U Reviewedu, naši stručnjaci za proizvode provode cijelu godinu testirajući najbolje od najboljih. U nastavku ćete pronaći ponude za Amazon Black Friday 2021 za neke od naših omiljenih brendova, uključujući Instant Pot, Nespresso, Shark, Apple, Samsung i još mnogo toga.

U međuvremenu, možete provjeriti još više stvari na vašoj prazničnoj listi za kupovinu i uštedjeti velike sniženja na proizvodima koje morate imati tokom Best Buy i Walmartovih ranih rasprodaja Crnog petka.

Amazon crni petak 2021Amazon crni petak 2021:…Source: https://philippinenewsdaily.com/amazon-black-friday-sale-samsung-airpods-kindle-tvs-and-more/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments