Josh Allen je dodao za 265 jardi i 4 touchdowna. Odbrana New Orleansa odbila je brzi napad New Orleansa, a Buffalo je u četvrtak navečer pobijedio 31-6. Ovo je bio četvrti uzastopni poraz od Saintsa.

Dawson Knox, tajni kraj, uhvatio je dva touchdown dodavanja. Ovo mu je dalo sedam najboljih TD ​​rezultata u franšizi u jednoj sezoni. Postigao je svoj drugi touchdown, čime je Bills (7-4) imao prednost od 24-0.

Stefon Digs je uzeo sedam dodavanja i pretrčao 74 jarde. Matt Breida, trčajući nazad, pretvorio je kratko dodavanje u impresivan touchdown od 23 jarde.

Treću uzastopnu utakmicu, Saints (5-6), bez Alvina Kamare kao njihovog dinamičnog beka, isključeni su na tri četvrtine. U trećoj igri četvrte, Trevor Siemian je dodao Nicka Vannetta sa 11-jardi.

KLIKNITE OVDJE DA POGLEDATE VIŠE INFORMACIJA NA FOXNEWS.COM SPORTSKE PRAKSE

New Orleans je nadigrao Buffalo 361:190, a Buffalo je posjedovao loptu za 34.38 do Saintsa 25.01.

Ova utakmica je pokazala koliko je napad Saintsa neefikasan, dijelom zbog povreda Kamare, zvijezde primača Michaela Thomasa i značajnih promjena kvoterbeka.

New Orleans je uspio pobijediti 5-2 u utakmicama koje je započeo Jameis Winston, preuzimajući Drew Breesa. Winston je zadobio povredu koljena u posljednjoj pobjedi Nju Orleansa, 31. oktobra, i od tada je van terena. Od tada su Saints gubili svaku utakmicu koju je Siemian započeo.

Siemian je izvršio 17 od 29 dodavanja za 163 jarde sa jednim dodirom i jednim presjecanjem. Taysom Hills, silazeći sa…