Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsAdvokat Rittenhousea je nekoliko puta izbacivao filmsku ekipu Tuckera Carlsona iz sobe

Advokat Rittenhousea je nekoliko puta izbacivao filmsku ekipu Tuckera Carlsona iz sobe


Mark Richards, advokat Kyle RittenhouseU petak je rekao da je izbacio filmsku ekipu Tuckera Carlsona “iz sobe nekoliko puta” dok je bilježila slučaj.

“Nisam to odobravao”, rekao je Richards Chrisu Cuomu za CNN nakon što je Rittenhouse oslobodio sve optužbe. Ovaj članak se odnosi na prošlogodišnje proteste u Kenosha, na kojima su dvije osobe ubijene iz vatrenog oružja, a jedna je ranjena.

“Nekoliko puta sam ih izbacio iz sobe”, prisjetio se Richards. „Ne sugerišem da Fox ili neka druga mreža… Mislim da filmska ekipa nije prikladna za ovako nešto.”

Evo video intervjua

“Ljudi koji su skupljali novac da plate stručnjake i advokate pokušavali su da prikupe novac i to je bio dio toga”, objasnio je Richards. „Dakle, mislim… ne želim da kažem zlo, ali definitivno ometanje je bio deo toga. I nisam to odobravao, ali nisam uvijek šef.”

Rittenhouseova odbrana je financirana putem donacija, rekao je Richards Cuomu. Bio je u pratnji porodice i svog savjetnika.

Cuomo je pitao Richardsa da li je zabrinut da Rittenhouse “postaje agent animusa”.

„Mislim, Fox News je jedna stvar. Radio sam tamo”, priznao je Cuomo. „Tucker Carlson je drugačija životinja. U političkom dijalogu tačno znate o čemu govori. Jeste li bili zabrinuti da će Rittenhouse postati robijaš tog ruba našeg političkog spektra?”

“Razgovarao sam sa Kajlom. Sve što mogu reći je ono što kažem,” odgovorio je Richards. “A Kyle će imati neke teške odluke u svom životu o smjeru u kojem ide i za šta se zalaže. To će na kraju morati da napravi Kyle.”

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Objava Advokat Rittenhousea nekoliko puta je izbacio filmsku ekipu Tuckera Carlsona iz sobe prvi put se pojavio na Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/rittenhouse-attorney-threw-tucker-carlsons-film-crew-out-of-room-several-times/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments