Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNewsAdele kaže da je njena nova muzika 'za 30- i 40-godišnjake' koji...

Adele kaže da je njena nova muzika ‘za 30- i 40-godišnjake’ koji ‘rade terapiju’


Čini se da je to slučaj AdeleKotrljao se u dubinu sa terapijom — i želi da njen novi album odjekne kod ljudi njenih godina koji rade isto.

Dugo očekivani album pevačice nagrađene Grammyjem “30” objavljen je u petak i prepun je emocionalno zrelih, a opet sirovih tema koje tjeraju fanove da osete puno osjećaja.

A očito je to upravo način na koji je Adele željela.

Adele je u raspravi sa Zaneom Loweom na Apple Music-u u srijedu otkrila da je njena neposredna reakcija na sugestije da privuče mlađe ljude bila da ih odbije.

„Dok smo završavali sa miksanjem i svim tim, razgovori sa TikTokom su se često pojavljivali,“ rekla je. “Pa ja sam kao, Tik-a-Tok-a-Who? Oni kažu: ‘Zaista se moramo pobrinuti da ovi 14-godišnjaci znaju ko ste.’ Ja sam kao, ‘Ali svi oni imaju mame. Svi oni imaju mame i definitivno su odrastali slušajući moju muziku, ove 14-godišnjakinje i slične stvari.’”

Potom je naglasila zašto joj je baš svejedno da li 14-godišnjaci vole njenu muziku.

„Ako svi prave muziku za TikTok, ko pravi muziku za moju generaciju? Ko pravi muziku za moje vršnjake? Radiću taj posao, rado.”

“Radije bih se pobrinula za ljude koji su na mom nivou u smislu količine vremena koje smo proveli na Zemlji i svih stvari kroz koje smo prošli”, dodala je.

Priznala je i da su teme na njenom novom albumu — koji Vulture duhovito rečeno da su prepuni “stihova za 30-godišnju dušu” – ionako je možda malo previše za tinejdžere i tinejdžere.

„Ne želim da 12-godišnjaci slušaju ovu ploču — malo je preduboka“, rekla je ona. „Ali 30- i 40-godišnjaci koji su svi posvećeni sebi i rade terapiju, to je moja vibracija, jer sam to radila. Stoga me više brine kako im ovaj zapis može pomoći.”

Sve je to dobro i dobro, Adele, ali ko će pomoći svim terapeutima nakon što svaki 30- i 40-godišnjak koji je na terapiji presluša tvoj novi album? ha?

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Objava Adele kaže da je njena nova muzika ‘za 30- i 40-godišnjake’ koji ‘rade terapiju’ pojavila se prvi put na Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/adele-says-her-new-music-is-for-30-and-40-year-olds-who-are-doing-therapy/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments