Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews4. sezona 'Prodavanje zalaska sunca' dokazuje da je High Road ponekad precijenjen

4. sezona ‘Prodavanje zalaska sunca’ dokazuje da je High Road ponekad precijenjen


Zvijezde 4. sezone serije “Selling Sunset”, slijeva nadesno: Chrishell Stause i Emma Hernan; Mary Fitzgerald i Amanza Smith su Amanza Smith’s, Maya Vander, Davina Potterratz, Heather El Moussa i Brett Oppenheim.
PATRICK WYMORE/NETFLIX

Spojleri su uključeni u ovu priču.

“Selling Sunset” Vraća se četvrta sezona sa nekim novim dodacima Oppenheim Grupi, kao i više drame. Neki vide novu zoru. Nedavno razvedena Chrishell Stause kreće na put do vlasništva nad kućom, a Heather Rae Young se udala za dečka Tareka El Moussa. Ali, postoji narušeno prijateljstvo koje počinje da sija.

Centralna tema ove sezone je važnost odnosa. Prije povratka serije, fotografije uključene društvene mreže su se pojavile od StauseaJason Oppenheim (njen šef), hvata letoveI osjecanja. Njih dvoje su sada. potvrđeni parMeđutim, navijači će i dalje morati da ih podrže sacekaj do 5 sezone Ovaj odnos će biti obrađen kasnije u seriji.

Ovu sezonu otvara Christine Quinn, koja je nakratko van funkcije na porodiljskom odsustvu, i braća Oppenheim koji traže nekoliko zamjena kako bi se opustili po kancelariji. Oppenheim traži pomoć bivšeg agenta-zvijezda sapunice Vanessa Villela kao i povratnica Emma Hernan, koja je ranije radila sa Grupom — i koja Quinn tvrdi da je izlazio s njom…Source: https://gt-ride.com/selling-sunset-season-4-proves-that-sometimes-the-high-road-is-overrated/

https://gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments